2016-6 Spanje

10 juni 2016 vrijdag
De bestemming was eigenlijk Kroatië maar omdat het daar wat wisselvallig weer was en omdat we wel voor zon op vakantie gaan zijn we op 10 juni om 08:00 uur vertrokken richting Spanje.
De eerste dag tot Vesoul en daar op Camping International du Lac overnacht. Toen we daar net waren had ik wat last van maagpijn. Het was een lastige week geweest op mijn werk dus nog wat stress. Na 10 min was het weer over.

11 Juni 2016 zaterdag
Om 09:00 uur reden we weer verder. Vandaag ging alles prima en rond 15:00 uur waren we bij Châtel-de-Neuvre voor een stop. Het was een mooie tijd om een camping te zoeken. Die waren we net voorbij gereden dus ongeveer 1 Km terug naar Camping Deneuvre.
Toen we daar stonden kreeg ik weer last van maagpijn en we beslisten om zondag maar een dagje rust te houden. De maagpijn bleef en snachts niet geslapen. Ik heb ook een kunst-hartklep dus krijg ik elk jaar controle. De week voor de vakantie nog een echo gehad en alles was goed. Dus aan het hart ligt het niet. Gewoon maagpijn. Zondag tegen de avond toch maar besloten om een arts te bezoeken. Ik zocht eigenlijk een soort Reny maar dan zwaarder.
De dichstbijzijnde arts was in het ziekenhuis in Moulins dus daar maar naar toe met een taxi. Na wat onderzoeken moest ik naar het ziekenhuis in Vichy voor een Hartkatheterisatie. Voor ik het wist was ik gedotterd en had een stent.


Dat was dus de vakantie in juni 2016. Het zouden 3 weken worden maar we stopte bij 2 dagen. De rest was ziekenhuis tot vrijdag 17 juni. Zondagmorgen was om 08:30 uur een chauffeur van de ANWB bij ons die de camper met ons naar huis bracht. Om 20:00 uur waren we weer thuis en begon de gang naar het ziekenhuis in Geldrop weer.
Einde vakantie...... het waren 2 mooie dagen............

De enigste vakantiefoto's die we hebben zijn de röntgen foto's die in het ziekenhuis gemaakt zijn.
route2016 6